ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΑΠΟΘΑΡΑΚΟΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. Αττικής ΛΑ.Ο.Σ.



ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ - --ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΥ







Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ Χρήστου Καλαποθαράκου

Είμαι από τους πρωτόκλητους ενταγμένος στο Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό.

Ανέλαβα ενεργό δράση στα Οργανωτικά Τμήματα του Κόμματος το 2002, όπου καταγράψαμε το εκπληκτικό αποτέλεσμα του 14% στις εκλογές της Υπερνομαρχίας Αθηνών στις 13 Οκτωβρίου 2002.

Στη συνέχεια διετέλεσα Περιφερειάρχης Οργανωτικής Γραμματείας Νότιας Πελοποννήσου και μετέπειτα της Β’ Αθηνών, καταγράφοντας τα προβλήματα και τις δυσλειτουργίες των τότε Νομαρχιών και Δήμων.

Στην εκλογική διαδικασία του Τακτικού Συνεδρίου του Κόμματος το 2004 κατέλαβα την πρώτη θέση σε προτίμηση σταυρών για την Κεντρική Επιτροπή, και εκλέχθηκα μέλος στην Εκτελεστική Γραμματεία.

Τον Οκτώβριο του 2006 εξελέγην πρώτος Νομαρχιακός Σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού Λαϊκός Νομαρχιακός Συναγερμός (ΛΑ.Ν.Σ.) και διετέλεσα επικεφαλής του Συνδυασμού στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Ανατολικής Αττικής.

Στις 16ης Σεπτεμβρίου του 2007, συμμετείχα στις Εθνικές εκλογές της Περιφέρειας Αττικής.

Στις εκλογές του Τακτικού Συνεδρίου 4 Ιουλίου του 2009 για την ανάδειξη της Νέας Κεντρικής Επιτροπής επανεξελέγην στην πρώτη θέση, στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου του 2009 ήμουν και πάλι παρών στο ψηφοδέλτιο Περιφέρειας Αττικής όπου κατέλαβα την 2η θέση και είμαι Α΄ επιλαχών.

Στις 7 Νοεμβρίου του 2010, στην εκλογική αναμέτρηση για την τοπική αυτοδιοίκηση του Νέου Καλλικρατικού Δήμου Πεντέλης με το Συνδυασμό Ανεξάρτητο Κίνημα Πεντέλης, που προτίμησαν και επέλεξαν οι πολίτες, κατέλαβα την πρώτη θέση και από τότε είμαι Δημοτικός Σύμβουλος και τακτικό μέλος της Οικονομικής Επιτροπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου