ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΑΠΟΘΑΡΑΚΟΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. Αττικής ΛΑ.Ο.Σ.



ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ - --ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΥ







Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΥ


Αξιότιμε κε Δήμαρχε, και κ.κ συνάδελφοι,

με αφορμή της επιστολής που συντάξατε και στείλατε στις 14 Σεπτεμβρίου 2011 αριθ. πρωτ. 23727.

Προς Υπουργεία Οικονομικών, εσωτερικών, Περιφέρεια Αττικής, ΚΕΔΚΕ και άλλες υπηρεσίες.

Με θέμα την παρακράτηση ενός μισθού από τους αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Θέλω να δηλώσω από αυτό το βήμα ως πρώην Νομαρχιακός Σύμβουλος, σήμερα Δημοτικός Σύμβουλος και πολιτευτής ότι είμαι υπέρ του ασυμβίβαστου για τους αιρετούς της τοπικής αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού, δηλαδή για Δήμαρχο, Αντιδημάρχους, Προέδρους και Αντιπροέδρους Νομικών Προσώπων αντιστοίχως και στην Περιφέρεια.

Εξαιρώ του δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους για τις αποζημιώσεις παραστάσεων των συμβουλίων τους, ώστε να έχουν την δυνατότητα για έρευνα, αυτοψίες έργων και γραμματειακής υποστήριξης. Δυνατότητες που δεν μπορούν να καλυφτούν.

Η αμοιβή των διοικούντων που προανέφερα θα είναι ο μισθός τους ή η σύνταξή τους αντίστοιχα, χρήματα που προέρχονται από το δημόσιο ή θα επιλέξουν την δημοτική τους αποζημίωση.

Εδώ μας στέλνει ο λαός να τον εξυπηρετούμε στις διάφορες ανάγκες και τα προβλήματά που προκύπτουν στον τομέα ευθύνης μας, για αειφόρο ανάπτυξη στον τόπο μας, με εθνοκοινωνικά κριτήρια, για καλύτερη ποιότητα ζωής και όχι να καλύπτουμε πάγιες ή άλλες προσωπικές μας ανάγκες.

Με το ζόρι κανείς δεν μας επέβαλε να συμμετέχουμε σε αιρετές διαδικασίες.

Για να μην υπάρξουν παρερμηνείες αναφέρομε στα αξιώματα της τοπικής αυτοδιοίκησης και σε καμία περίπτωση στα πρόσωπα που κατέχουν τις θέσεις αυτές, η τοποθέτησή μου έχει πολιτικό χαρακτήρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου