ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΑΠΟΘΑΡΑΚΟΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. Αττικής ΛΑ.Ο.Σ.



ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ - --ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΥ







Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων






Ο Ειδικός Αγορητής του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, κ. Χρήστος Καλαποθαράκος στη Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων που συνήλθε στις 21 Μαρτίου 2012, σε συνεδρίαση, υπό την προεδρία της Προέδρου αυτής, κας Χρύσας Αράπογλου, με αντικείμενο την επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων «Κύρωση της δι΄ ανταλλαγής ρηματικών διακοινώσεων Τροποποίησης της Συμφωνίας Επιστημονικής και Τεχνολογικής συνεργασίας μεταξύ των Κυβερνήσεων της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Ιταλικής Δημοκρατίας» εισηγήθηκε την ψήφιση του συζητούμενου σχεδίου νόμου και επισήμανε τη σπουδαιότητα της συνεργασίας καθώς και την ανάγκη να είναι ουσιαστική και εποικοδομητική η συνεργασία των ενδιαφερόμενων Τεχνολογικών και Επιστημονικών φορέων.
Στη συνεδρίαση παρέστη ο Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, κ. Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, καθώς και αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες.
Τέλος, η Επιτροπή, αφού έλαβε υπόψη τις αγορεύσεις των Εισηγητών, των Ειδικών Αγορητών, καθώς και των μελών της, έκανε δεκτό, ομόφωνα, το ως άνω σχέδιο νόμου, κατ’ αρχήν, κατ’ άρθρο και στο σύνολό του και εισηγείται την ψήφισή του από τη Βουλή, ως έχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου